Politika privatnosti

  Vaša privatnost je za nas vrlo važna. U Pontes Salutisu imamo nekoliko temeljnih načela koja slijedimo:

  • Ne tražimo od vas osobne podatke osim ako ih zaista ne trebamo.
  • Ne dijelimo vaše osobne podatke ni sa kim, osim u skladu sa zakonom, razvijanjem naših proizvoda ili zaštitom naših prava.
  • Ne pohranjujemo osobne podatke na naše poslužitelje osim ako su potrebni za kontinuirano funkcioniranje naše web stranice.

   

  POSJETITELJI WEB STRANICE

  Kao i većina operatora web stranica, Pontes Salutis prikuplja ne-osobne podatke koje web preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, kao što su podaci o vrsti preglednika, jezične postavke, web mjesto koje s kojeg su posjetitelji došli te datum i vrijeme svakog posjeta web stranici. Svrha Pontes Salutisa u prikupljanju osobnih podataka je bolje razumijevanje kako posjetitelji Pontes Salutisa koriste njegovu web stranicu.

   

  ZAŠTITA OSOBNO-IDENTIFICIRAJUĆIH INFORMACIJA

  Pontes Salutis otkriva potencijalno osobne i identificirajuće podatke samo osobama svojih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija koje (i) trebaju znati te podatke kako bi ih Pontes Salutis obradio u ime ili za pružanje usluga dostupnih na Pontes Salutis (ii) koji su pristali da neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti izvan vaše matične države; Korištenjem web stranice Pontes Salutis pristajete na prijenos takvih podataka na njih. Pontes Salutis nikome neće iznajmljivati ​​ili prodavati potencijalno osobne i identificirajuće podatke. Osim gore opisanih zaposlenika, izvođača i pridruženih organizacija, Pontes Salutis otkriva potencijalno identificirajuće i osobno identificirajuće podatke samo kao odgovor na poziv na sud, nalog suda ili druge vladine zahtjeve ili kad Pontes Salutis dobronamjerno vjeruje da objavljivanje je razumno potrebno radi zaštite vlasništva ili prava Pontes Salutisa, trećih strana ili šire javnosti. Pontes Salutis poduzima sve mjere razumno potrebne za zaštitu od neovlaštenog pristupa, upotrebe, izmjena ili uništavanja potencijalno osobnih podataka i podataka koje identificiraju osobno.

   

  COOKIES

  Kolačić (cookie) je niz informacija koje web mjesto pohranjuje na računalu posjetitelja i koji preglednik posjetitelja pruža web mjestu svaki put kada se posjetitelj vrati. Pontes Salutis koristi kolačiće za prepoznavanje i praćenje posjetitelja, njihovo korištenje Pontes Salutis web stranice i njihove postavke pristupa web stranici.

  Google prikuplja informacije putem naše upotrebe Google Analytics na našoj web stranici. Google Analytics koristi kolačiće kako bi pomogao web stranici da analizira kako je korisnici koriste. Informacije se dijele s Googleom anonimno. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki na vašem pregledniku ili instaliranjem sljedećeg dodatka na preglednik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

   

  PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

  Iako je većina promjena vjerojatno neznatna, Pontes Salutis može s vremena na vrijeme mijenjati svoju Politiku privatnosti, a prema vlastitoj prosudbi. Pontes Salutis potiče posjetitelje da često provjeravaju ovu stranicu radi bilo kakvih promjena u svojim pravilima o privatnosti. Vaša daljnja upotreba ove web stranice nakon bilo kakve promjene u ovim Pravilima o privatnosti predstavljat će vaše prihvaćanje takve promjene.

   

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se: