Proizvodi i usluge

Kroz društveno poduzetništvo razvili smo niz
proizvoda i usluga

Što radimo

Zahvalnice za vjenčanja

Zahvalnice su nezaobilazni dio svakog vjenčanja. Iznenadite svoje goste lijepim i originalnim poklonom…

Saznaj više

Keramički suveniri

Izrađujemo keramičke proizvode prema vašim željama ili pak možete nabaviti one već gotove. Ponuda je raznovrsna, od lijevanih do štancanih…

Saznaj više

Lasersko rezanje i graviranje

S našim laserom možemo izrezivati razne oblike iz materijala poput drva, plastike, tkanine, papira, kože, gume i slično.

Saznaj više

Preslikači za keramiku i staklo

Naše boje za keramiku omogućuju dekoriranje keramike i stakla upotrebljavajući modificirane pisače u kombinaciji s vrhunskim tonerima.

Saznaj više

UV print

Svestran, fleksibilan i sjajan. Uz čaroliju LEF-12 i plošnog UV tiska možemo ispisati grafiku i dodati elegantne završnice na standardne podloge te na promotivne artikle, sve po vašoj želji.

Saznajte više

Sublimacije na majice i vrećice

Tiskamo na pamučne tkanine, majice, vrećice… Sublimacija je nova tehnika prijenosa dizajna na pamučne majice ili vrećice.

Saznajte više

Dizajnerski poslovni pokloni

Ekskluzivni reklamni proizvodi i poklon paketi koje naš tim kreira prema vašim željama.

Saznajte više

Zahvalnice za vjenčanja

Zahvalnice su nezaobilazni dio svakog vjenčanja. Iznenadite svoje goste lijepim i originalnim poklonom. Svaku vašu ideju, fotografiju ili ilustraciju, uz pomoć tehnologije UV printa, možemo aplicirati na keramičku pločicu ili drugi materijal. Neke od naših proizvoda pogledajte ovdje.

Keramički suveniri

Izrađujemo keramičke proizvode prema vašim željama ili pak možete nabaviti one već gotove. Ponuda je raznovrsna, od lijevanih do štancanih, a imamo i određeni broj ručno rađenih unikata. Trebate li šalice za svoju firmu ili vam je potreban originalan poklon za posebnu priliku, sve to možemo napraviti u kratkom roku koristeći vrhunske sirovine. 

Laserskog rezanje i graviranje

S našim laserom možemo izrezivati razne oblike iz materijala poput drva, plastike, tkanine, papira, kože, gume i slično. Na iste možemo gravirati tekst ili crte prema vašoj želji. Budući da imamo nekoliko laserskih graverki najboljih svjetskih proizvođača, u mogućnosti smo pružiti brzu i kvalitetnu uslugu. Radimo na proizvodima do dimenzija 1200×800 mm.

Preslikači za keramiku i staklo

Naše boje za keramiku omogućuju dekoriranje keramike i stakla upotrebljavajući modificirane pisače u kombinaciji s vrhunskim tonerima i posebno formuliranim bojama. Radimo visokokvalitetan tisak fotografija intenzivnih boja. Takav preslikač trajno se utiskuje u keramiku, otporan je na svjetlost i grebanje i ne gubi na kvaliteti.

UV print

Svestran, fleksibilan i sjajan. Uz čaroliju LEF-12 i plošnog UV tiska možemo ispisati grafiku i dodati elegantne završnice na standardne podloge te na promotivne artikle, sve po vašoj želji. Ispis radimo i na trodimenzionalnim predmetima s ECO-UV bojama koje precizno prianjaju oko složenih rubova i zaobljenja. UV print je savršen za kemijske olovke, futrole za mobitele, personalizirane poklone i još mnogo toga. Njegova velika prednost je to što osim osnovnih boja ima mogućnost tiskanja bijelom bojom i UV lakom. To otvara brojne mogućnosti i daje posebnu ljepotu i kvalitetu tiska na tamnom papiru. S više slojeva boje moguće je dobiti i Brailleovo pismo ili neki drugi reljefni otisak. 

Sublimacije na majice i vrećice

Tiskamo na pamučne tkanine, majice, vrećice… Sublimacija je nova tehnika prijenosa dizajna na pamučne majice ili vrećice. Sublimacija na pamuk prikladna je za male personalizirane narudžbe. Na poseban papir tiskamo željeni dizajn koji odmah nakon tiskanja fiksiramo na tekstil posebnim sredstvom pri visokoj temperaturi. 

Dizajnerski poslovni pokloni

Ekskluzivni reklamni proizvodi i poklon paketi koje naš tim kreira prema vašim željama. Vi birate materijal, dizajn i tehnologiju izrade, a mi smo vam pri ruci ako trebate sugestije ili savjet.